Ndërlidhjet

Mitrovicë: Komunitetet mbështesin KFOR-inKomandanti i KFOR-it, gjenerali Erhard Byler është takuar me drejtues të pushtetit vendor në Mitrovicë dhe në Zubin Potok.

Kryetari i komunës së Mitrovicës, Avni Kastrati ka mirëpritur masat e shtuara të KFOR-it në këtë pjesë të Kosovës.

Edhe kryetari i Zubin Potokut Sllavisha Ristiç tha se prania e shtuar e KFOR-it është e mirëpritur pasi synohet luftimi i kriminelëve dhe shkelësve të ligjit.
Gjenerali Byler vizitoi dhe Mëhallën e Romëve ku u takua me përfaqësuesit e komunitetit romë.
XS
SM
MD
LG