Ndërlidhjet

Qindra instruktorë shtesë në AfganistanQindra instruktorë shtesë do të dërgohen në Afganistan nga Britania, Italia dhe Belgjika në mënyrë që të përmbushen nevojat e NATO-s në projektet për aftësimin e forcave vendase të sigurisë.

NATO-ja synon të dërgojë disa qindra instruktorë shtesë nga viti tjetër në Afganistan në mënyrë që të mundësohet kalimi gradual i përgjegjësive tek vendorët. Kalimi i përgjegjësive do të fillojë nga viti 2011.
XS
SM
MD
LG