Ndërlidhjet

Nis punën shefi i ri i EULEX-itXavier de Marnak nga sot fillon detyrën e shefit të misionit të Bashkimit Evropian për sundimin e ligjit në Kosovë, EULEX.

Duke komentuar përparësitë e tij si shef i ri i EULEX-it, z. De Marnac theksoi se “shqetësimet kryesore do të jenë rivendosja e sundimit të ligjit në Kosovën veriore dhe vazhdimi i luftës kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar”.

Në ditën e tij të parë të punës, shefi i ri i EULEX-it do të takohet me Jakup Krasniqin, ushtruesin e detyrës së presidentit.
XS
SM
MD
LG