Ndërlidhjet

Akuza kërkon 40 vite burg për vrasësit e PukaniçitProkuroria ka kërkuar 40 vite burg për gjashtë të akuzuarit për vrasjen e gazetarit Ivo Pukaniç në vitin 2008. Pukaniç ishte kryeredaktor i javores "Nacional".

Në fjalën përmbyllëse prokuroria theksoi se vrasja e Pukaniçit ishte veprim "kundër lirisë së mediave dhe kundër demokracisë". Akuza theksoi se "mafja e cigareve" qëndronte pas vrasjes së Pukaniçit.
XS
SM
MD
LG