Ndërlidhjet

FMN: Vendet e Evropës Lindore në rrezik nga krizat fiskale


Qeveritë e vendeve të Evropës Lindore duhet të veprojnë me shpejtësi për t'i zvogëluar deficitet buxhetore, sepse në të kundërtën u kanosen kriza fiskale si ajo në Greqi, që do të dëmtonin sistemet bankare, ka vlerësuar Fondi Monetar Ndërkombëtar.

Në raportin më të ri, FMN parasheh rritje të ekonomive të vendeve të Evropës Lindore 3.9 për qind në vitin 2010 dhe 3.8 për qind në vitin 2011.
XS
SM
MD
LG