Ndërlidhjet

G 20 diskuton luftën e monedhaveMinistrat e Financave nga grupi G 20 do takohen në Korenë e Jugut për t’i diskutuar mënyrat se si t’i adresojnë jobaraspeshat ekonomike dhe mundësitë për zhvleftësimin e monedhave.

Duke sinjalizuar se dëshirojnë një armëpushim në të ashtuquajturën luftë e monedhave, ministrat do të zotohen “të përmbahen nga gara e nënvleftësimit” të monedhave të tyre.

Propozim deklarata i pasqyron shqetësimet që vijnë nga vendet e Azisë për rritjen e shpejtë të vlerës së monedhave.
XS
SM
MD
LG