Ndërlidhjet

Grevat i pengojnë pushimet familjare në FrancëNë Francë, familjet që shpresojnë t'i kalojnë jashtë pushimet e nxënësve, janë përballur me vonesa të trenave dhe mungesë të karburanteve.

Protestat dhe grevat kundër reformave pensionale kynë hyrë në ditën e 13-të.

Shumica e francezëve e kundërshtojnë rritjen e moshës së pensionimit prej 60 në 62 vjet, por Senati tashmë e ka miratuar planin.
XS
SM
MD
LG