Ndërlidhjet

Irak: Gjykata urdhëron parlamentin t'i kthehet punësGjykata më e lartë e Irakut e ka urdhëruar parlamentin që t'i kthehet punës në kohën e ngërçit shtatë mujor, i cili ka bllokuar formimin e qeverisë së re.

Gjykata Supreme e quajti vonesën jashtë kushtetuese, dhe urdhëroi legjislativit që t'i rikthehet punës.

Gjykata sot poashtu i tha parlamentit që të zgjedhë kryetarin dhe dy zëvendësit e tij.
XS
SM
MD
LG