Ndërlidhjet

Kombet e Bashkuara shënojnë 65 vjetorinKombet e Bashkuara kremtojnë sot 65-vjetorin e ekzistimit, përderisa në radhët e veta kanë 192 shtete anëtare.

Sekretari i Përgjithshëm Ban Ki-mun, tha se 24 tetori është rast për konfirmimin e vlerave universale të tolerancës, respektit dhe dinjitetit, zgjerimit të teknologjisë dhe avancimit të demokracisë dhe sundimit të ligjit.

Organizata e Kombeve të Bashkuara u themelua nga shtetet fitimtare nga Lufta e Dytë Botërore.
XS
SM
MD
LG