Ndërlidhjet

Kleg: Britania të hetoj pohimet e Vikiliks


Zëvendës kryeministri i Britanisë së Madhe, Nik Kleg, ka deklaruar se pohimet për keqtrajtimet e të burgosurve dhe vrasjen e civilëve, që janë botuar në Vikiliks, janë shumë serioze dhe se për ato duhet të bëhet hetim.
Kleg ka pohuar se është “shumë e mundimshme të lexohet” për përmasat e dhunës në Irak dhe se kjo është një çështje shumë serioze.
Kleg ka thënë se nuk është punë e Britanisë t’i thotë Amerikës se si duhet reaguar, por se duhet hetuar pohimet për keqtrajtimet në të cilat kanë marrë pjesë ushtarët britanikë.
XS
SM
MD
LG