Ndërlidhjet

Stërvitje e përbashkët KFOR - EULEXKFOR-i dhe EULEX-i do të zhvillojnë të martën në 26 tetor një stërvitje të përbashkët në Kampin Vrellë.

Stërvitja synon forcimin e bashkëpunimit të dy strukturave ndërkombëtare në Kosovë në procedurat standarde operative.

Stërvitja është pjesë e një cikli të gjatë stërvitjesh për avancimin e ndërveprimit dhe aftësive të KFOR-it, thuhet në komunikatë.
XS
SM
MD
LG