Ndërlidhjet

Ekonomia britanike kalon parashikimetEkonomia britanike ka njohur rritje prej 0.8% në tremujorin e tretë të këtij viti. Parashikimet e analistëve kanë qenë për një rritje 0.4%.

Rritja më e madhe ekonomike se ç'pritej do të kërkojë nga qeveria britanike të rishohë disa nga programet dhe masat e marra.
XS
SM
MD
LG