Ndërlidhjet

Tiranë: 70% e maturantëve në arsimin e lartë“Këtë vit 70% e atyre që mbaruan maturën u ulën në bankat e universiteteve. Këtë vit 91% e atyre që mbaruan 9 vjeçaren u ulën në bankat e shkollave të mesme. Këto dy tregues janë të një rëndësie kapitale për të ardhmen e kësaj shoqërie dhe të këtij vendi”, deklaroi kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha.

Berisha theksoi se vendi po i lë pas disa standarde të prapambetura në përfshirjen në arsimin e lartë.
XS
SM
MD
LG