Ndërlidhjet

Kuvendi shkarkon guvernatorinKuvendi i Kosovës ka shkarkuar guvernatorin e Bankës Qëndrore të Kosovës, Hashim Rexhepin. Shkarkimi i Rexhepit u bë me kërkesë të BQK-së.
Hashim Rexhepi gjendet në paraburgim pasi akuzohet për disa vepra penale që kanë të bëjnë me korrupsionin dhe keqpërdorimin e detyrës.

Së fundi gjykata ka rrëzuar katër nga shtatë akuzat që rëndojnë mbi Rexhepin. Nisur nga kjo disa deputetë kanë kërkuar që Rexhepi të mos shkarkohet deri në përfundim të procesit gjyqësor.

XS
SM
MD
LG