Ndërlidhjet

Bursa amerikane njeh rritjeBursa amerikane është hapur me vlera më të larta mëngjesin e sotëm. Vlera relativisht e ulët e dollarit dhe raportet për uljen e papunësisë në SHBA janë dy arsyet kryesore të këtyre lëvizjeve pozitive.

Nga ana tjetër Fondi Monetar Ndërkombëtar ka pohuar se vlera e dollarit në tregun financiar ndërkombëtar është më e lartë se vlera reale. Sipas FMN-së euroja dhe stërlina britanike kanë vlerën e tyre reale.
XS
SM
MD
LG