Ndërlidhjet

Rexhepi vazhdon ndalim-hyrjen e DukësMinistri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Bajram Rexhepi ka lëshuar urdhëresën për ndalimin-hyrjen dhe deportimin e Kastriot Dukës, ish imamit të vetshpallur të xhamisë së fshatit Marinë në Skënderaj.

Urdhëresa mundëson vazhdimin e ndalesës së mëparshme ndaj Dukës, i cili kishte shkelur ligjin dhe Kushtetutën e Kosovës.
XS
SM
MD
LG