Ndërlidhjet

Rusia i kundërshton pyetjet e shumta të KanadasëRusia tha se Kanadaja po bën shumë pyetje në aplikimet për viza.

Aplikimet kërkojnë nga rusët që duan të udhëtojnë në Kanada të japin detaje të plota për shërbimin ushtarak, duke sqaruar "degën e shërbimit, numrin e njësiteve, emrin e komandantëve si dhe datat dhe vendet e ndonjë luftimi të mundshëm aktiv "

Ministria e Jashtme në Moskë e quajti aplikimin "të tepruar".
XS
SM
MD
LG