Ndërlidhjet

Qeveria e Kosovës përshëndet reduktimin e KFOR-itQeveria e Kosovës e ka përshëndetur vendimin e NATO-s për reduktimin e trupave në Kosovë.

“Ky vendim është edhe një dëshmi se në Kosovë gjendja e sigurisë është e lartë, dhe se institucionet e sigurisë po i zhvillojnë me sukses kapacitetet e veta”, thuhet në deklaratë.

"Qeveria e mirëpret ristrukturimin gradual të KFOR-it në një forcë edhe më të lëvizshme, më fleksibile dhe me kapacitete të larta", si dhe "shpreh falënderimet e saj për të gjithë ushtarët e KFOR-it për shërbimin profesional të tyre ndaj gjithë qytetarëve të Kosovës”.
XS
SM
MD
LG