Ndërlidhjet

Vietnam/Rusi - marrëveshje për centrale bërthamore


Vietnami dhe Rusia kanë nënshkruar nël Hanoi marrëveshjen për ndërtimin e centralit të parë bërthamor në Vietnam.
Në nënshkrimin e marrëveshjes ka qenë i pranishëm edhe presidenti i Rusisë, Dmitrij Medvedev.
Zyrtarët e dy vendeve nuk kanë bërë të ditur hollësitë e investimit për ngritjen e centralit bërthamor në Vietnam.
Hanoi synon që brenda 20 viteve të ardhshme të ndërtoj 8 centrale bërthamore për të plotësuar kërkesat e shtuara për energji.
XS
SM
MD
LG