Ndërlidhjet

Alkoholi më i rrezikshëm për shoqërinë sesa heroina apo kokainaAlkoholi është më i rrezikshëm për shëndetin e njerëzve sesa heroina apo kokaina, është rezultati i një studimi më të ri të shkencëtarëve britanikë.

Shkencëtarët kanë zgjedhur mostra të alkoholit, kokainës, heroinës, ekstazit dhe marihuanës, dhe i kanë radhitur sipas dëmit që shkaktojnë tek njerëzit dhe në shoqëri.

Edhe pse heroina, kokaina dhe amfetamina janë më të dëmshme për shëndeitn e individit, studimi i botuar në revistën mjekësore "Lancet" tregoi se pasojat për shoqërinë janë më të mëdha nga konsumimi i alkoholit.
XS
SM
MD
LG