Ndërlidhjet

Rritet dollariVlera e dollarit ka njohur rritje në prag të zgjedhjeve për në Kongresin amerikan. Rritja është rezultat i statistikave tpozitive të prodhimit në SHBA.

Fabrikat amerikane dhe në veçanti sektori i ndërtimit ka njohur rritje të papritur në muajt shtator e tetor. Megjithatë investitorët janë treguar të kujdesshëm në prag të zgjedhjeve të sotme.
XS
SM
MD
LG