Ndërlidhjet

Protekcionizmi rrezikon ekonominë globaleEkonomia botërore ndodhet përballë kërcënimit nga protekcionizmi për shkak të tensioneve rreth vlerës së këmbimit të valutave, do t'i paralajmërojnë krerët e tre organizatave ndërkombëtare liderët e grupit G 20, transmeton Reuters.

Paralajmërimi përmbahet në raportin e Organizatës Botërore të Tregtisë (OBT), Organizatës për Bashkëpunim dhe Zhvillim (OECD, dhe të Konferencës së Kombeve të Bashkuara për Tregti dhe Zhvillim, (UNCTAD).
XS
SM
MD
LG