Ndërlidhjet

KE-ja do shtyjë vendimin për ShqipërinëRaporti i progresit i Bashkimit Evropian për Shqipërinë do të fokusohet tek situata konfliktuale politike në vend.

“Efikasiteti dhe stabiliteti i institucioneve demokratike nuk është në shkallën e duhur. Institucionet parlamentare dhe procedurat nuk funksionojnë si duhet”, thuhet në raport. Bazuar në këto vlerësime marrja e statusit të vendit kandidat për Shqipërinë do të shtyhet për një periudhë tjetër.

Raporti do të publikohet më 9 nëntor.
XS
SM
MD
LG