Ndërlidhjet

KE-ja kritikon Kosovën për krimin dhe lirinë e shprehjesRaporti i Progresit i Komisionit Evropian për vendet e Evropës Juglindore si zakonisht përfshin dhe zhvillimet në Kosovë.

Disa nga kritikat themelore në raport për Kosovën janë përpjekjet e pamjaftueshme për të luftuar krimin e organizuar dhe pastrimin e parave; mbeten ende të paadresuara sfidat kryesore lidhur me reformën e administratës publike dhe sundimin e ligjit; liria e shprehjes në praktikë nuk garantohet.

Tre pikat e mësipërme bëhen të ditura nga agjencia Reuters, e cila ka parë raportin që do të publikohet më 9 nëntor.
XS
SM
MD
LG