Ndërlidhjet

Athina duhet t'i kthejë Brukselit 347.5 milionë euroGreqia do të duhet t'i kthejë Bashkimit Evropian 347.5 milionë euro të shpenzimeve të jashtzakonshme nga Politika e Përbashkët e Bujqësisë.

Kjo është pjesa e parë nga 578.5 milionë eurot që Athina u ka borxh 19 vendeve, njoftoi Komisioni Evropian.

Brukseli i kërkon Athinës t'i kthejë 210.9 milionë euro për shkak të mangësive në sistemin kadastral dhe kontrollin e dobët të shpenzimeve në vitin 2006 për ndihmat në bujqësi.

Për paregullsi të ngjashme në sistemin kadastral, Bukureshti duhet t'i kthejë BE-së 41.7 milionë euro, ndërsa Lisbona 40.69 milionë euro.
XS
SM
MD
LG