Ndërlidhjet

Pyetsori i KE-së për Serbinë, pa KosovënPyetësori i Komisionit Evropian për Serbinë nuk do të përmbajë pyetje për Kosovën. "Pyetësori është hartuar duke u nisur nga një qasje neutrale ndaj statusit, njëjtë si u veprua dhe në rastin e Marrëveshjes së Asocim Stabilizimit. Të njëjtat parime do të vlejnë dhe për pyetësorin e ardhshm", tha Vinsent Degert. Ai drejton delegacionin e BE-së në Beograd.

"Pyetsori do të shërbejë si një udhërrëfyes për të parë se çfarë ka funksionuar e çfarë jo", tha Degert për mediat serbe.
XS
SM
MD
LG