Ndërlidhjet

Iran: Takim katoliko-myslimanVatikani ka lëshuar një deklaratë në të cilën thotë se duke filluar nga 9 nëntori, në Teheran do të mbahet një takim tre-ditor në mes të liderëve katolikë dhe myslimanë.

Ky do të jetë takimi i shtatë në mes të Këshillit Papnor të Vatikanit dhe Organizatës për Kulturë dhe Relacione Islamike.
XS
SM
MD
LG