Ndërlidhjet

Migrantët kanë dërguar në shtëpi 325 miliarda dollarëBanka Botërore raportoi se migrantët po vazhdojnë të dërgojnë shuma të konsiderueshme parash në vendet e tyre përkundër krizës ekonomike.

Gjatë vitit 2010 remitancat e përgjithshme kanë arritur në 325 miliardë dollarë.

Vendet që kanë pranuar më së shumti para janë India, Kina, Meksika dhe Filipinet.

Banka Botërore vlerësoi në vitin 2011 remitancat do të rriten për 6.2 përqind, respektivisht në 346 miliarda dollarë.
XS
SM
MD
LG