Ndërlidhjet

Ivanoviq i brengosur për reduktimin e KFOR-itSekretari shtetëror në Ministrinë për Kosovën, Oliver Ivanoviq, i ka shfaqur shqetësimin komandantit të KFOR-it, Erhard Byhler për reduktimin e KFOR-it.
Mediat serbe citojnë Ivanoviqin të ketë thënë se Policia e Kosovës nuk ëshë në gjendje që të marrë përgjegjësinë për sigurinë në enklavat serbe dhe manastire.

Ivanoviq është takuar me komandantin e KFOR-it, Erhard Byhler në Mitrovicë, ku kanë biseduar për sigurinë dhe zvogëlimin e numrit të ushtarëve të KFOR-it.
XS
SM
MD
LG