Ndërlidhjet

Rompej: Ballkani të mos humbas entuziazmin dhe shpresën


Kryetari i Këshillit të Evropës, Herman Van Rompej, mbrëmë vonë ka ftuar vendet e Bashkimit Evropian që të përfundojnë unitetin evropian dhe në anëtarësi të pranojnë vendet e Ballkanit perëndimor.

Ai ka ftuar qeveritë pro evropiane në vendet e Ballkanit perëndimor që të mos humbasin entuziazmin, ndërsa popullatën të mos humbas shpresën.

Këto komente Van Rompej i ka bërë në prani të kancelares Angela Merkel dhe shumë politikanëve tjerë evropianë.
XS
SM
MD
LG