Ndërlidhjet

Strasburg: Beogradi t'i kompensojë policët serbë të KosovësGjykata Evropiane për të drejtat e njeriut në Strasburg ka vendosur se Serbia duhet t'u paguajë kompensim prej 3 mijë eurove 30 policëve të Policisë së Kosovës, të cilët e paditën Beogradin se nuk ua ka paguar pagat e dyfishta.

Përveç kësaj, shteti serb do të duhet t'u paguajë policëve edhe nga 225 euro për shpenzimet gjyqësore, si dhe kamatën.
XS
SM
MD
LG