Ndërlidhjet

Socialistët i kthehen protestaveAsambleja e Përgjithshme e Partisë Socialiste në Shqipëri ka vendosur për vazhdimin e protestave, por ka mandatuar kryesinë që të përcaktojë datën.

PS-ja nga përfundimi i zgjedhjeve të 28 qershorit 2009 ka protestuar kundër atyre që ajo i ka cilësuar si manipulim dhe vjedhje të votave. Opozita ka kërkuar hapjen e kutive të votimit, kërkesë që nuk është pranuar nga shumica me arsyetimin se do të duhet vendim i Gjykatës Kushtetuese për të hapur kutitë e votimit.
XS
SM
MD
LG