Ndërlidhjet

2.5 milionë pelegrinë në Malin ArafatMbi 2.5 milionë myslimanë të mbledhur për pelegrinazhin vjetor të haxhit sot mblidhen në Malin Arafat, që është dhe një nga momentet kyçe të pelegrinazhit. Ky është vendi ku profeti Muhamet bëri predikimin e lamtumirës.

Autoritetet saudite këtë vit kanë marrë masa të shtuara për të shmnagur incidentet si pasojë e turmës së dendur. Deri tani haxhi këtë vit ka qenë pa incidente.
XS
SM
MD
LG