Ndërlidhjet

SHBA beson se Evropa do tejkalojë krizën me borxhetShtëpia e Bardhë shprehu besimin në aftësinë e Evropës që të tejkalojë krizën e borxheve që filloi në Greqi dhe po shpërndahet në shtetet tjera si në Irlandë.

“Ne vazhdojmë të besojmë, siç besuam për Greqinë, që Evropa është e aftë që të merret me krizën në Irlandë dhe krizat e mundshme në shtetet tjera”, ka thënë zëdhënësi i Shtëpisë së Bardhë, Robert Gibs.
XS
SM
MD
LG