Ndërlidhjet

Ekspertë të BE-së, FMN-së shqyrtojnë krizën irlandezeEkspertë nga Bashkimi Evropian dhe Fondi Monetar Ndërkombëtar sot do t’a shqyrtojnë dosjen bankare në Irlandë, në kohën e shqetësimeve se vendi mund të kërkojë shpëtim nga jashtë në vlerë dhjetra miliardë euro për ta penguar përphapjen e krizës në vendet tjera të eurozonës.

Liderët irlandezë kanë thënë se nuk do të parapëlqenin të marrin ndihma, për shkak të kufizimeve që do të mund t’i vendoseshin Irlandës në këmbim të ndihmave financiare.
XS
SM
MD
LG