Ndërlidhjet

Irlanda megjithate mund të pranojë ndihma?Irlanda me gjasë do të pranojë ndihma nga Bashkimi Evropian dhe Fondi Monetar Ndërkombëtar, të cilat mund të kapin shumë prej disa dhjetra miliardë euro.

Komentet i bëri guvernatori i Bankës Qendrore të Irlandës, Patrik Honohan, para vlerësimit të sotëm të ekspertëve të BE-së, FMN-së dhe Bankës Qendrore Evropiane për shkallën e krizës financiare në Irlandë.
XS
SM
MD
LG