Ndërlidhjet

Komisioni Evropian ndan grante për zhvillimin ekonomik rajonalZyra Ndërlidhëse e Komisionit Evropian ka dhënë grantet e para të BE-së për Zhvillim Ekonomik Rajonal (EURED) me të cilat adresohen zhvillimi ekonomik dhe pajtimi në Kosovë

Përkrahja e gjithëmbarshme për këto projekte është më shumë se 7 milion euro, ndërsa zbatimi i tyre do të bëhet nga komunat dhe organizatat joqeveritare.

Shumica e veprimeve janë të përqëndruara në zhvillimin e turizmit, përforcimin e agrobiznesit, përkrahjen për ndërmarrësi dhe krijimin e vendeve të punës.
XS
SM
MD
LG