Ndërlidhjet

Përpunohen detajet e ndihmës financiare për IrlandënZyrtarët e Bashkimit Evropian dhe të Fondit Monetar Ndërkombëtar sot do të fillojnë t’i përpunojnë detaje e ndihmës financiare për Irlandën.

Dje, FMN-ja dhe BE-ja u dakorduan ta ndihmojnë Irlandën me hua, që pritet të kapin shumën e përgjithshme prej 80 deri 90 miliardë euro.

Zyrtarët shpresojnë se hapi nuk do t’i destabilizojë tregjet financiare, dhe vendet tjera të eurozonës, si Spanja dhe Portugalia.
XS
SM
MD
LG