Ndërlidhjet

Me gjithë raportin e fundit të UNAIDS, në të cilin thuhet se numri i rasteve të reja të infektimit me virusin HIV ka rënë në mbarë botën, kjo sëmundje vazhdon të jetë në rritje në Rusi.

Në këtë vend, numri ka shënuar rritje pjesërisht për shkak të trajtimit dhe masave të pamjaftueshme të parandalimit nga ana e qeverisë, por edhe për shkak të jotolerancës publike.

Aleksandra Volgina, e cila është shtatzënë, është e gatshme të luftojë për të drejtat që i takojnë dhe për një të ardhme më të mirë për fëmijën e saj.

XS
SM
MD
LG