Ndërlidhjet

Putin: Evropa po vë barriera për firmat ruse


Kryeministri rus Vlladimir Putin tha se Evropa po u vë barriera firmave ruse. Putin po bën presion për lidhje më të ngushta ekonomike me BE-në.

Duke folur në një forum ekonomik ne Berlin, Putin tha se shumë firma ruse duan të investojnë në Evropë, por ballafaqohen me rezistencë të motivuar politikisht dhe ekonomikisht.

Në forum morën pjesë përfaqëuses të korporatave gjigante gjermane si Volkswagen-i, Deutsche Bank dhe Siemens.
XS
SM
MD
LG