Ndërlidhjet

Kabul: NATO arreston një lider të kryengritësve


NATO në Afganistan tha se ka kapur një lider të një fraksioni taleban me seli në Pakistan, të lidhur ngushtë me Al-Kaidën.

Aleanca ushtarake tha se militanti nga rrjeti Haqani, është arrestuar më 25 nëntor, në provincën lindore te Kostit në Afganistan.

Ai akuzohet se ka kryer sulme të kontrolluara nga distanca, që cak kishin bazat dhe konvojet e koalicionit.
XS
SM
MD
LG