Ndërlidhjet

Medevedevi fokusohet tek ekonomiaPresidenti rus Dimitrij Medvedev mbajti fjalimin e rregullt vjetor në parlament, duke u fokusuar tek arritjet ekonomike të qeverisë së tij.

Medvedevi ka theksuar se megjithatë nuk janë tejkaluar të gjitha pasojat e krizës globale financiare. Ai shtoi se qeveria ka mundur të stabilizojë ekonominë dhe parashikoi një rritje prej 4% këtë vit.

Presidenti rus premtoi modernizimin e ekonomisë ruse si instrument për një të ardhme më të mirë.
XS
SM
MD
LG