Ndërlidhjet

Kina rriti prodhimtarinë në nëntorAnaliza mujore ka treguar rritje të prodhimtarisë në Kinë në nëntor, në saje të kërkesave stabile dhe rritjes së çmimeve të blerjes.

Të dhënat zyrtare tregojnë se indeksi i shitjes është rritur në 55.2 përqind në nëntor krahasuar me 54.7 përqind në tetor.

Raportohet se shifrat mund të jenë indikator se ekonomia kineze është në binarë stabilë drejt rritjes së vazhdueshme.
XS
SM
MD
LG