Ndërlidhjet

NATO-ja e gatshme të jetë në Irak dhe pas 2011-ësNATO-ja është e përgatitur që trupat e saj të qëndrojnë në Irak edhe pas vitit 2011. Qëllimi kryesor do të jetë aftësimi i forcave policore irakiane. Zgjatja e misionit duhet të bëhet me kërkesë të qeverisë në Bagdad.

Burimet e Aleancës nuk kanë pranuar të japin afate se për sa kohë pas vitit 2011 trupat e saj janë të gatshme të qëndrojnë në Irak.
XS
SM
MD
LG