Ndërlidhjet

Sa shpenzuan deri tani partitë politike për fushatë?


Koalicioni i Organizatave joqeveritare “Demokracia në Veprim”, ka monitoruar shpenzimet e partive politike për fushatën parazgjedhore për katër ditët e kaluara.

Sipas këtij monitorimi shuma e parave të shpenzuar vetem në mediat e shkuara dhe në disa portale arrin vlerën e 59. 395 euro.
XS
SM
MD
LG