Ndërlidhjet

Berlin: Hapet konferenca për Evropën Juglindore


Ministrat e punëve të Jashtme të Gjermanisë dhe Austrisë, Guido Vesetrvele dhe Mihal Spindeleger, hapin sonte në Berlin konferencën për Evropën Juglindore në të cilën do të marrin pjesë ministrat e punëve të Jashtme dhe zyrtarë tjerë të lartë të vendeve të rajonit.
Konferenca me emërtimin “Perspektivat për Evropën Juglindore – Gjermania, Austria dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës në dialog me liderët kryesor politikë të rajonit” mbahet me nismën Institutit Aspen, Fondit gjerman Marshal të Shteteve të Bashkuara dhe ministrisë së punëve të Jashtme të Gjermanisë.
XS
SM
MD
LG