Ndërlidhjet

Pesë arbitra në EURO2012?UEFA planifikon që të provojë sistemin me pesë arbitra në ndeshjet finale të EURO2012. Komiteti ekzekutiv i UEFA-s do të kërkojë lejen e FIFA-s për një vendim të tillë.

Deri tani sistemi me pesë arbitra është lejuar të zbatohet në Ligën e Kampioneve dhe në kampionatet kombëtare. Ideja ka qenë e shefit të UEFA-s, Mishel Platini, për të vendosur një ndihmës arbitër në afërsi të çdo porte për të përcaktuar qartë rastet e penalltive.
XS
SM
MD
LG