Ndërlidhjet

Përmirësohet gjendja në ShkodërGjendja në Shkodër dhe në zonat e përmbytura në Shqipëri është përmirësuar. Është zvogëluar sipërfaqja e tokës që gjendet në ujë. Aktualisht ka shkuar në 11 mijë hektarë sipërfaqja e përmbytur nga 14 mijë që ishte pak ditë më parë.

Megjithë përmirësimin gjendja mbetet e rëndë. 3600 shtëpi vazhdojnë të mbeten nën ujë.
XS
SM
MD
LG