Ndërlidhjet

Bursa amerikane shënon rritjeBursa amerikane është hapur me rritje mëngjesin e sotëm. Vlerat pozitive në tregun financiar amerikan lidhen me lajmet e ardhura nga Kina dhe rritjen e besimit në mesin e konsumatorëve.
XS
SM
MD
LG