Ndërlidhjet

Shkodër: Rënie e nivelit të ujit


Niveli i ujit në Shkodër ka shënuar rënie të ndjeshme. Rrugët gradualisht po bëhen të kalueshme për mjetet e rënda. Shtabi i Emergjencës ka bërë të ditur për zvogëlim të sipërfaqes nën ujë. Aktualisht nën ujë mbeten 11 440 hektarë tokë.
Mësohet se situata është përmirësuar edhe në komunat më të goditura Dajç, Bushat dhe Guri i Zi. Megjithate, akset rrugore që çojnë në këto komuna mbeten të bllokuara
XS
SM
MD
LG